Добро здраве и добро състояние за организма
Защо да изберете Bellissimo Clinic?

Инфузионните терапии са активни коктейли за венозно приложение, известни още като интравенозни бустери или витамин дрипове.

Инфузионната терапия е най-бързият и ефективен начин за доставяне на различни комбинации от витамини, микроелементи, антиоксиданти, имуностимулатори и аминокиселини директно във вашето кръвообращение, като увеличите резервите си и ги изпратите до клетките си във висока концентрация.

 • 100% усвояване на витамини⁠
 • Повишена енергия⁠
 • Укрепване на имунитета⁠
 • Бързо възстановяване на мускулите⁠
 • Засилен метаболизъм⁠

ИМУНИТЕТ

Изследванията доказват, че антиоксидантните вливания засилват имунния отговор, като убиват свободните радикали, нахлуващи в тялото, като укрепват целостта на клетъчните стени.

IV терапията може да помогне за облекчаване на много симптоми на състояния и заболявания, включително:

 • обикновена настинка или грип
 • вирусни инфекции
 • ПМС
 • диабет
 • хепатит
 • хипертония
 • фибромиалгия
 • синдром на хроничната умора и др

ИМУНИТЕТ е IV коктейл, който е създаден да ви помогне да поддържате добро здраве и добро състояние на организма. Всеки с натоварен начин на живот, който иска да намали нивата на стрес, да укрепи имунната си система и да детоксикира тялото си, ще се възползва от нашата IV терапия.

Този коктейл е пълен с минерали, антиоксиданти, електролити, витамин В12 и висока доза витамин С, за да ви помогне да върнете тялото си в щастливо равновесие. Увеличете силата и енергийните си нива и се борете с ефектите от пътуване, джет лаг или просто натоварен начин на живот с наша помощ.

Таблетираните витамини често водят до странични ефекти, като гадене и повръщане. Интравенозната терапия избягва този проблем, тъй като не преминава през храносмилателната система.

ХИДРАТАЦИЯ

Помогнете на тялото си да се възстанови и рехидратира след физическо натоварване по най-бързият начин – с инфузионна терапия. Директната инфузия в кръвоносната система, не само ви помага да се хидратирате правилно след тренировка, но също така доставя минералите, антиоксидантите и електролитите, от които се нуждаете, за да се възстановите бързо след това.

Независимо дали се радвате на предизвикателствата на маратоните или сте запален спринтьор, нашата терапия с хидратация IV може да помогне на тялото ви да се енергизира отново. Тя е създадена, за да подпомогне възстановяването ви и да ви накара да работите на максималното си ниво.

Не само спортистите могат да се възползват от хидратиращите ефекти на терапията. Тя може да се използва и за облекчаване на слънчевите изгаряния. Каквато и да е причината да бъдете дехидратирани, инфузията може да ви помогне да възстановите своя хидробаланс.

СИЯЙНА КОЖА

Забавете ефектите от стареенето и се наслаждавайте на по-млада кожа с помощта на антиоксидантната ни IV терапия. Въпреки, че е невъзможно да спрете процеса на стареене, нашата детоксикираща IV терапия може да ви помогне да се почувствате подмладени и да забавите метаболитните промени, които влияят на външния вид на кожата ви.

Съдържащ висока доза от основния антиоксидант Глутатион (Gluthatione), както и витамин С, коктейлът помага да детоксикира тялото ви от щети, причинени от свободните радикали. Тази терапия също почиства жизненоважните органи, като същевременно подобрява външния вид на вашата кожа, коса и нокти.

IV е нехирургична козметична терапия, която дава реални резултати. Tази IV терапия с антиоксидант помога да се стимулира кожата да изглежда по-млада. Основният антиоксидант Глутатион детоксикира тялото и насърчава клетъчната регенерация.

ИЗБЕРЕТЕ IV ТЕРАПИЯ В КОМФОРТА НА ВАШИЯТ ДОМ

Изберете IV терапия в комфорта на вашият дом или работно място. Наш специалист ще ви посети и ще приготви на момента коктейл  спрямо вашите специфични нужди.

Какво да очаквате по време на вашата терапия?
Не трябва да усещате нищо, докато IV се влива. Поставянето на венозния абокат може да се усети като леко убождане, но имаме трикове, които да помогнат за минимизиране на това.⁠ ⁠

 Докато приемате вашият IV коктейл, може да се отпуснете, да слушате музика, да гледате любимото си телевизионно предаване, да работите на вашия лаптоп, да релаксирате и т.н.⁠

 

IV – Инфузионни терапии от Bellissimoclinic
Ценовите ни предложения
Добро здраве и добро състояние за организма
ВИДОВЕ ИНФУЗИОННИ ТЕРАПИИ
ЦЕНА
DeTOX – детоксикиращ протокол, предназначен да ребалансира тялото чрез елиминиране на токсините и отпадъчните вещества.250 лв.
ENERGY – енергизиращ протокол, предназначен да осигури на тялото енергия и жизненост.250 лв.
FatBURN – протокол за горене на мазнини, предназначен да стимулира метаболитните процеси в организма.250 лв.
HangOVER – протокол за махмурлук, предназначен да противодейства на ефектите на алкохола и да ускори възстановяването.250 лв.
ForHER – протокол за Нея, предназначен за допълване на дефицита на микроелементи при жените.250 лв.
ForHIM – протокол за Него, предназначен за допълване на дефицита на микроелементи при мъжете.250 лв.
ImmuneBOOST – витаминозен протокол, предназначен за подсилване на имунната система.250 лв.
MegaMIND – протокол за бистър ум, предназначен да повиши концентрацията и вниманието в периоди на силен психо-физически стрес.250 лв.
StrongMUSCLES – протокол за по-добри резултати по време на спорт.250 лв.
Myer’sCOCKTAIL– популярният MYER’S коктейл с протокол, предназначен да противодейства на стреса, умората и да дава енергия.250 лв.
SKIN, NAILS & HAIR – протокол, създаден като съюзник за косата, ноктите и кожата.250 лв.
MethyleneBLUE – „Синя кръв“ – протокол за вечна младост.  Една от най-търсените аnti-аging интравенозни терапии в САЩ, Швейцария, Великобритания и Франция.250 лв.
Изберете вашия начин да се свържете с Bellissimo Clinic

0700 70 888

НАЦИОНАЛНА ЛИНИЯ

ЗАПИТВАНЕ

ОНЛАЙН ФОРМА

ЛОКАЦИЯ

БУЛ. "БЪЛГАРИЯ" 102

заявяване на консултация
Оценете Bellissimo Clinic

ПАЦИЕНТСКИ ОТЗИВИ

Разкажете ни за вашите естетични преживявания в Bellissimo Clinic