Защо да изберете Bellissimo Clinic?

Избелване на интимна област 

Проблем при много жени е неестетичната кожа с по-тъмен цвят, която заобликаля интимната зона. Това оцветяване може да бъде причинено от много фактори като стареене, бактериална инфекция, хормонални промени (вкл. след раждане) или генетично. В някои случаи след третиране с коламаска или лазер в областта също се забелязват промени.

Тъмното оцветяване на интимната област не е опасно състояние, но ако това Ви притеснява или влияе на самочувствието и сексуалния Ви живот може да предприемете действия за отстраняването му. 

Bellissimo Clinic разполага с висококвалифицирани специалисти, които могат да Ви помогнат да се справите с този пролем, с помощта на Deka Mona Lisa Touch CO2. След първоначален преглед ще Ви бъде поставена локална упойка, която да намали усещането по време на процедурата. Светлината и в същото време топлинното лъчение повлияват пигмента, в резултат на това той се разгражда и се отделя естествено. Горният, тъмен слой на епидермиса също се отстранява. Веднага след манипулацията се нанася успокояващ крем.  Кожата се отлюпва известно време след извършената прецедура. Няколко дни по-късно повърхността на лазерно обработената зона придобива естествен цвят.

Процедурата е напълно безопасна. Избелването, извършено с помоща на топлинно лъчение не вреди и не нарушава структурата на интимната област. Веднага след манипулацията може да се почувства лек дискомфорт, който отминава бързо. Основната фаза на интервенцията продължава не повече от 20-40 минути, като се усеща само лека топлина и изтръпване. Препоръчителният курс се равнява на 1-3 сесии, като между тях е необходим 1 месец интервал. Скоростта и степентта на избелване на епидермиса зависи от характеристиките на организма, възрастта на пигментните петна, интензивността на цвета.

Повдигане на седалище - Bellissimo Clinic
Ценовите ни предложения
Избелване на интимна област 
Избелване на интимна областЦЕНА
Избелване на интимна областот 400лв.
Изберете вашия начин да се свържете с Bellissimo Clinic

0700 70 888

НАЦИОНАЛНА ЛИНИЯ

ЗАПИТВАНЕ

ОНЛАЙН ФОРМА

ЛОКАЦИЯ

БУЛ. "БЪЛГАРИЯ" 102

заявяване на консултация
Оценете Bellissimo Clinic

ПАЦИЕНТСКИ ОТЗИВИ

Разкажете ни за вашите естетични преживявания в Bellissimo Clinic