Защо да изберете Bellissimo Clinic?

Ако досега сте имали притеснения свързани с Ваш белег от операция или от варицела и сте искали да ги премахнете, мазали сте се с хиляди кремове, но нищо не е помогнало ние Ви предлагаме решение на проблема и неразположението, което имате.

Процедурата за заличаване на белези с фракционен CO2 лазер е съвременна технология, която позволява ефикасно и бързо премахване на белези или значителното намаляване, в случаите на по-дълбоки или изпъкнали белези. С този тип терапия успешно се третират постоперативни и посттравматични белези, белези от изгаряне или травма, белези от акне и варицела. Почти всички са прекарали неприятната болест варицела и знаем, че след възстановяването оставя вдлъбнатини по тялото и лицето. Чрез изполването на лазера се премахват най-повърхностите слоеве на белега като това води до неговото заравняване и по-слаба видимост. Също така действа и в дълбочина като стимулира производството на колаген и еластин, които обновяват кожата и помагат за още по-добрия вид на кожата и белезите.

 

Как протича процедурата със CO2 лазер?
Преди започването на процедурата се поставя локален анестетик върху зоната на работа и се изчаква да подейства. Самата процедура отнема от 15 до 50 минути в зависимост от големината на белега.

Преди да се подложите на процедура с CO2 лазер, се препоръчва да следвате тези правила за предварителна обработка:

 

  • Не използвайте продукти съдържащи ретиноиди;
  • Избягвайте прекаленото излагане на слънце 2 седмици преди процедурата;
  • Спрете приема на лекарства като ибупрофен, аспирин и дори витамин Е, тъй като това може да доведе до продължително съсирване;
  • Консултирайте се с дерматолог, за да разберете дали сте добър кандидат за фракционното лечение с CO2 лазер.

    Какво трябва да правя след процедура?

     

След процедурата с CO2 лазер трябва да нанесете слънцезащитен крем, за да предпазите кожата си от вредните слънчеви лъчи. Не забравяйте също да използвате нежен почистващ и овлажняващ крем два пъти дневно и избягвайте всякакви груби продукти. Най – добре е да ограничите и използването на продукти за грим, защото те могат да раздразнят кожата още повече.

За да облекчите подуването около лицето си, можете да опитате да поставите пакет с лед или компрес върху третираната зона през първите 24 до 48 часа след третирането. Специалиста извършващ терапията може да Ви изпише крем, с който да се мажете по време на възстановителния период. Може да се наложи да избягвате тежки тренировки, които водят до изпотяване и плуване, при които може да получите инфекция.

Колко процедури трябва да се направят за най-добър резултат?

 

В зависимост от тежестта на състоянието на кожата ви, може да се наложи да преминете около една до три сесии. Тези лечения могат да се извършват на интервали от четири до шест седмици.

IV – Инфузионни терапии от Bellissimoclinic
Ценовите ни предложения
ЗАЛИЧАВАНЕ НА ПОСТОПЕРАТИВНИ, ПОСТТРАВМАТИЧНИ, БЕЛЕЗИ ОТ ВАРИЦЕЛА

СO2 ЛАЗЕРНО / PLEXR PLUS

ЦЕНА
Заличаване на постоперативни/посттравматични белези от 100 лв.
Белези от варицелаот 150 лв
Единични белези /с големина до 2см/60 лв
Белези след изгарянияот 100 лв
Изберете вашия начин да се свържете с Bellissimo Clinic

0700 70 888

НАЦИОНАЛНА ЛИНИЯ

ЗАПИТВАНЕ

ОНЛАЙН ФОРМА

ЛОКАЦИЯ

БУЛ. "БЪЛГАРИЯ" 102

заявяване на консултация
Оценете Bellissimo Clinic

ПАЦИЕНТСКИ ОТЗИВИ

Разкажете ни за вашите естетични преживявания в Bellissimo Clinic