Защо да изберете Bellissimo Clinic?

Плосък и стегнат корем е нещото, за което повечето хора полагат много усилия. Понякога обаче усилията от наша страна не са достатъчни и това налага предприемането на различни мерки. Естетичната медицина се е погрижила за желанието Ви да изглеждате и да се чувствате добре в кожата си.

 

Ако желаете стегнат и плосък корем, то интервенцията Абдоминопластика е подходяща за Вас. Чрез нея се отстранява излишната мастна тъкан и кожа и в някои случаи се възстановяват отпуснатите или разделени мускули. Профилът на корема става по-стегнат и гладък, което неизменно подобрява цялостната визия, а същевременно и Вашето самочувствие. 

 

Пластиката на корема е оперативна процедура, чрез която се коригира изпъкналият и увиснал корем. Ако причината за състоянието се ограничава в натрупана мастна тъкан, то тогава може да бъде извършена липосукция. Когато е наличен и излишък от отпусната кожа, той оперативно се изрязва и отстранява.

 

Абдоминопластиката е изцяло индивидуална процедура, затова е наложително преди интервенцията да преминете през консултация с наш специалист. Оперативното премахване на излишната мастна тъкан може да бъде комбинирано с липосукция. Съществуват различни варианти на процедурата коремна пластика – Изборът на техника и процедирането зависи от степента на желаната корекция, необходима за постигане на оптимален ефект.

 

След приключването на операцията разрезите ще бъдат превързани, за да се минимизира отока. Лекарят ще Ви даде специфични упътвания, които да следвате за пълноценно възстановяване след абдоминопластика. Превръзките се сменят на всеки 3 дни, а конците се махат на 14-тия ден след операцията. Трябва да предотвратите физическото натоварване и фитнес поне за 4 месеца след интервенцията. Спазването на предписанията на Вашият хирург е от съществено значение за правилното възстановяване след операцията и за последващият резултат. 

Абдоминопластика - Bellissimo clinic
Изберете вашия начин да се свържете с Bellissimo Clinic

0700 70 888

НАЦИОНАЛНА ЛИНИЯ

ЗАПИТВАНЕ

ОНЛАЙН ФОРМА

ЛОКАЦИЯ

БУЛ. "БЪЛГАРИЯ" 102

заявяване на консултация
Оценете Bellissimo Clinic

ПАЦИЕНТСКИ ОТЗИВИ

Разкажете ни за вашите естетични преживявания в Bellissimo Clinic